Henry Cavill doufá, že bude hrát Supermana spoustu let. A noví šéfové DC mají "silnou vizi"


 Komiksové střípky.

Black Adam (2022) respektive jeho potitulková scéna potvrdila to, v co mnozí doufali, Henry Cavill se vrátil jako Superman. Byť bylo prozrazeno, že zatím měl smlouvu jen na zmíněné cameo, Warner Bros. Discovery chce údajně natočit dalšího Muže z oceli a Superman má být jednou ze stěžejních postav DC Universa. 

Pokud jde o Cavilla, i ten doufá, že nešlo jen o jednorázovou záležitost:

"Jde o postavu, o které si myslím, že ji zná téměř každá kultura. Pokud řeknete Superman v angličtině komukoliv z jakékoliv kultury, kdo mluví jakýmkoliv jazykem, budou rozumět konceptu toho, co to znamená. To je důvod, proč... neříkám to často, protože si myslím, že někteří lidé to říkají často - je pokornou zkušeností být znovu někým, kdo stráží tuhle postavu a doufejme, že tomu tak bude dál i v mnoha následujících letech, dokud budu této postavě dělat čest."

Noví šéfové projektů DC James Gunn a Peter Safran prozradili, že Superman bude jednou z ústředních postav budoucnosti DC Universa, takže Henrymu se zřejmě přání splní. A podle šéfa Warner Bros. Discovery Davida Zaslava Gunn a Safran nehodlají brát nic na lehkou váhu:

"S Jamesem a Peterem jsem v minulých měsících strávil spoustu času, mluvili jsme o strategii a dlouhodobých plánech pro budoucnost DC napříč seriály, animací a filmy. Mají silnou vizi a plán, které budou pohánět více sjednocený kreativní přístup, který nám dovolí naplno ocenit jednu z nejvíce ikonických světových značek."

Tak držme jim i nám palce, ať se DC dostane na správnou cestu.

Zdroj: Extra TVCBM, DC Films/Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat