Warner Bros. Discovery zřejmě chystá další filmy z universa Harry Potter


 Naznačil to jeden ze šéfů. 

Filmové universum inspirované knihami J. K. Rowling aktuálně nezažívá úplně dobré časy. Rowling přitáhla pozornost několika kontroverzními výroky a Fantastická zvířata si nevedou tak, jak se doufalo a tím pádem není jasné, co bude dál. 

Ovšem, jeden ze šéfů Warner Bros. Discovery David Zaslav naznačil, že rozhodně hodlají dál věnovat pozornost projektům ze světa Harryho Pottera:

"Opravdu se na značku zaměříme. Neměli jsme film Superman třináct let. Nenatočili jsme film Harry Potter patnáct let (Zaslav mluví o celkových přípravách, ne o datech premiér, pozn. redakce). DC filmy a filmy Harry Potter přinesly Warner Bros. Motion Pictures v posledních 25 letech výrazné zisky..."

Je ale nutné zmínit, že aktuálně Warner Bros. Discovery nepracuje na žádném projektu z kouzelnického světa. Po chladném přijetí trojky není jasné, zda budou Fantastická zvířata pokračovat a nepadla zatím ani první klapka v případě spekulovaného seriálu. Nicméně by bylo překvapením, pokud bychom se nedočkali v dohledné budoucnosti dalšího výletu do oblíbeného magického universa.

Zdroj: Daily Mail, Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat