Henry Cavill byl prý nespokojen s přístupem tvůrců seriálu Zaklínač už v případě druhé řady. Jeho přeobsazení se řešilo už mnohem dříve

 


Nebyl zřejmě nadšen z toho, že nerespektují předlohu. 

Nedávno vyšlo najevo, že si Henry Cavill zahraje Geralta z Rivie ještě ve třetí řadě seriálu Zaklínač, ale pak ho nahradí Liam Hemsworth. Předpokládá se, že hlavním důvodem je to, že se vrací do role Supermana, ale také se už delší dobu proslýchá, že Cavill není úplně nadšen z přístupu tvůrců seriálu, protože podle něj dostatečně nerespektují předlohu. 

A zdá se, že spor mezi ním a tvůrci začal poměrně brzy a podle informací Redanian Intelligence se o přeobsazení Geralta jednalo už minulý rok v létě, protože si prostě a jednoduše obě strany nerozuměly. Nakonec k tomu sice nedošlo a navíc si Cavill polepšil platově (za jednu epizodu druhé řady dostával 400 tisíc dolarů a v případě třetí řady už pěkný milion), ale někteří měli dojem, že z jeho veřejných vyjádření je cítit určitá nespokojenost. 

Podle zákulisních zdrojů dal tvůrcům ještě příležitost s tím, že doufal, že budou více věrní knihám, ale zřejmě to nevyšlo podle jeho představ a byť původně bylo v plánu, že si zahraje v sedmi řadách, nakonec to budou jen tři. 

Henry jako Geralta tak uvidíme ještě příští léto, ale pak ho nahradí zmíněný Liam. Do světa Zaklínače se ale vrátíme dříve, ještě letos bude mít premiéru prequel Zaklínač: Krevní pouto.

Zdroj: Netflix (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat