Black Panther 2 se měl původně víc soustředit na Thanosovo lusknutí. A se seriálovým spin-offem to zatím nevypadá nadějně


 Tvůrci se soustředí na něco jiného.

Za pár dnů a to 10. 11. 2022 se dočkáme premiéra Black Panthera: Wakanda nechť žije a jak to tak vypadá, hlavní pozornost se bude soustředit na střet Wakandy a podvodního království, kterému vládne Namor (Tenoch Huerta). Ovšem původně mělo být více prostoru věnováno i následkům Thanosova lusknutí, které vedlo k tomu, že se v prach změnila půlka živých tvorů. 

Režisér Ryan Coogler k tomu dodal:

"Postava [T'Chally] měla truchlit nad ztrátou času poté, co se vrátila po pěti letech. Muž s takovým množstvím zodpovědnosti k mnoha lidem se vrátil poté, co byl donucen k pětileté absenci, to bylo to, s čím si měl film pohrávat. Litoval času, který nemohl získat zpět. Smutek toho byl velkou součástí."

Nečekaná smrt Chadwicka Bosemana ale vedla ke změně plánů. Smutek tedy bude dál součástí filmu, ovšem nad ztrátou T'Chally.

Možná jste slyšeli, že se chystá i seriálový spin-off k Black Pantherovi, který by se měla údajně věnovat elitní ženské bojové jednotce Dora Milaje. Producent Nate Moore ale nemá příliš pozitivní zprávy:"

"Protože spoustu času a pozornosti šlo do tohoto filmu a upřímně i seriálu Ironheart, tak to není v takové fázi, jak by lidé chtěli, ale určitě je tu spousta skvělých nápadů, o kterých s Ryanem mluvíme. Takže uvidíme, jak daleko s tím dojdeme."

Doufejme, že se dočkáme, zrovna Dora Milaje jsou hodně zajímavou skupinou, která by si seriál zasloužila.

Zdroj: Inverse, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat