V seriálu Ironheart se zřejmě objeví postava z komiksů Doctor Strange. A zahraje si Cavill ve druhé řadě Rodu draka


 Seriálové střípky.

V minulosti bylo potvrzeno, že marvelovský seriál Ironheart nebude plný jen technologických vychytávek, ale svou roli sehraje i magie. Tím pádem asi není následující informace překvapivá. Jedná se o zprávu, že bychom se měli v sérii dočkat představení postavy jménem Zelma Stanton. 

Ta se poprvé objevila v komiksu Doctor Strange, kde působila jako učenka Strange a knihovnice v Sanctum Sanctorum a kromě toho se nakazila parazity z jiné dimenze. A s ohledem na to, že začaly kolovat fotografie z natáčení, kde je k vidění knihkupectví nazvané "Stantont´s Sweets, Reads & More" se předpokládá, že se dočkáme i přítomnosti Zelmy. 

Premiéra Ironheart zatím oznámena nebyla. 

Nedávno vyšlo najevo, že se Henry Cavill vzdal role v seriálu Zaklínač a ve čtvrté řadě ho nahradí Liam Hemsworth. Ovšem, spekuluje se o tom, že by se Henry mohl objevit ve druhé řadě Rodu draka. Teď se k tomu vyjádřil sám herec:

"Upřímně řečeno, když jsem sledoval Rod draka, říkal jsem si, 'Mám pocit, že spousta z těchto lidí by mohla být skvělými Zaklínači...' Myslím, že by bylo skvělé být v Západozemí, opravdu si to myslím. Nicméně se nedomnívám, že tam pro mě je místo."

Herec pak dodal, že neví, jak tahle spekulace vznikla, ale jak se zdá, je to opravdu jen spekulace, která se nenaplní s ohledem na to, že Cavill bude mít teď dost práce se ztvárňováním Supermana, který má být jedním z hlavních pilířů DC Universa.

Zdroj: Josh Horowitz, Netflix (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat