Nové vedení se pomalu ujímá DC Universa, co to znamená?


 James Gunn a Peter Safran budou novými šéfy DC Universe.

Po dlouhém hledání se firmě Warner Bros. Discovery povedlo získat dvě osobnosti, které budou téměř svobodně dohlížet na DC Universum. Jsou to producent Peter Safran a zdatný komiksový tvůrce James Gunn

Přestože Gunn bude ještě nějakou dobu spolupracovat s Marvelem, aktuálně už pomalinku začíná se Safranem přebírat DC Universum a začalo se mluvit o tom, čeho bychom měli očekávat.

Už bylo řečeno, že se pozornost bude soustředit na pětici DC postav a to Supermana, Batmana, Harley Quinn, Wonder Woman a Aquamana. Ty budou hlavními pilíři DC Universa a samozřejmě dostanou prostor i další hrdinové a záporáci, ale tahle pětice bude stěžejní. Pokud jde o filmy, kterých se příští rok dočkáme, bude to druhý Aquaman, Blue Beetle, Flash a druhý Shazam.

Podle všeho se bude pracovat s desetiletým plánem, kdy se bude pečlivě zvažovat, které filmy a seriály dostanou prostor a jak budou fungovat jako součást většího příběhu. Očividně tedy dojde k dalšímu pokusu o vytvoření celistvější příběhové linky. Doufejme tedy, že to vyjde lépe než poprvé. 

Předpokládá se, že výrazně bude "překopána" televizní součást DC Universa s tím, že by nebylo překvapením, pokud dojde k rušení některých sérií. Zatím není jasné kolik projektů dostane stopku, ale nebylo by šokem, pokud by seriálová odnož DC zažila výrazné změny.

Gunn i Safran jsou zkušení a nezbývá než doufat, že své znalosti zužitkují a vytvoří universum, které bude držet pořádně pohromadě. Zatím to totiž příliš nefungovalo. 

Zdroj: The Direct, DC Films/Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat