Druhá řada série Sandman bude. A k Marvelu se přidává skvělá herečka


 Nakonec se dočkáme.

První řada komiksové série Sandman byla velmi úspěšná, ale také drahá a tím pádem se objevovaly zvěsti o tom, že by Netflix nemusel druhou řadu schválit. Dokonce ani tvůrce komiksové předlohy Neil Gaiman si nebyl jistý, že se bude pokračovat na Netflixu a mluvilo se o tom, že by případně seriál našel domov na jiné streamovací službě. 

SOUVISEJÍCÍ: HVĚZDA SRDCERVÁČŮ SE PŘIDÁVÁ K MARVELU

Nakonec k tomu ale nedojde, Sandman zůstává na Netflixu, který dal zelenou druhé řadě. Zatím nevíme, kdy se začne natáčet, ani kdy bude premiéra, ale i samotné potvrzení toho, že druhá řada vznikne mnohé potěší. 

Nedávno bylo oznámeno, že se k obsazení seriálu Agatha: Coven of Chaos přidá hvězda Srdcerváčů Joe Locke a chvíli na to přišla další skvělá zpráva, dalším hercem, který se v seriálu objeví bude vynikající Aubrey Plaza, které komiksové projekty vůbec nejsou cizí, byla k vidění k v seriálu Legion nebo ve filmu Scott Pilgrim proti zbytku světa (2010)

Nepřekvapivě nebylo odhaleno, koho ztvární, ale podle všeho by mělo jít o výraznější vedlejší roli a to záporného charakteru. 

Premiéra seriálu zatím oznámena nebyla.

Zdroj: The Illuminerdi, Netflix (úvodní fotografie)

 

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat