Ve čtvrtém Spider-Manovi měla být k vidění Angelina Jolie. A Namor je podobně silný jako Thor nebo Hulk


 Komiksové střípky.

Série filmů Spider-Man od Sama Raimiho neměla mít tři díly, ale měla se dočkat čtvrtého, ovšem k tomu nakonec nedošlo. Plány na něj ale byly velké. Například nyní vyšlo najevo, že si ve filmu měla zahrát Angelina Jolie a to záporačku. Konkrétně mělo jít o Vultress, dceru padoucha Adriana Toomese/Vulturea, kterého měl ztvárnit John Malkovich. Je škoda, že to nevyšlo, protože tohle by bylo hodně zajímavou podívanou. 

SOUVISEJÍCÍ: NĚKTERÉ DNY BYL NESMÍRNĚ SMUTNÝ, ZAVZPOMÍNAL REŽISÉR NA CHADWICKA BOSEMANA

Namor není žádné béčko

Jak víme, ve filmu Black Panther: Wakanda nechť žije (premiéra 10. 11. 2022) se jako záporák představí Namor (Tenoch Huerta) a možná ho někteří neberou vážně, protože poletuje vzduchem s pomocí miniaturních křídel u kotníků. Ale nenechte se mýlit, není to žádné béčko. Podle režiséra a spoluscenáristy Ryana Cooglera je to drsňák:

"Nemá konkurenci, pokud jde o schopnosti, kdy dokáže dýchat pod vodou a ve vysokých výškách a chodit i po zemi. Je neuvěřitelně silný, je stejně silný jako Thor a pokud je poblíž vody, může být stejně silný jako Hulk."

Asi vás nepřekvapí, že ve vodě je Namor ještě mocnější než na souši a byť asi srovnání s Hulkem vyvolá diskuse, je na tvůrcích a Marvelu, jaké schopnosti "nadělí" svým postavám.

Zdroj: The Direct, Marvel, Marvel Studios (úvodní fotografie)



Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat