Black Panther: Některé dny byl neuvěřitelné smutný, vzpomíná režisér na Chadwicka Bosemana, který během natáčení bojoval s rakovinou


 Ryan Coogler zavzpomínal na zesnulého herce.

V roce 2020 nečekaně zemřel herec Chadwick Boseman. Bylo to velké překvapení, protože o své nemoci veřejně nemluvil, skrýval to, že se potýká s rakovinou a dokonce to nevěděli ani jeho kolegové na natáčení filmu Black Panther (2018). Přestože Chadwick procházel náročnou léčbou, nestěžoval si a tvrdě pracoval. Ale režisér Ryan Coogler nyní promluvil o tom, že určité náznaky toho, že něco není v pořádku byly patrné:

"Víte, hodlali jsme dělat ty věci ve vodě, pod vodopádem a zabralo mu hodně času, aby se zahřál. Musel být v ohřívacím stanu po dlouhou dobu a já na to, 'Chlape, to je divné.' Byly to tohle věci nebo dny, kdy mi připadal prostě jen neuvěřitelně smutný. Ale když se ohlédnu zpět, říkám si, že můj kamarád umíral. Je to šokující věc, kterou si uvědomit a také věc, kdy si řeknete, že se nelze vzdávat. Pokud on dokázal to všechno zatímco si tím procházel, pak je tohle prostě zármutek. Takže jsme my museli pokračovat."

Jak už víme, Black Panther: Wakanda nechť žije (premiéra 10. 11. 2022) bude poctou jak T'Challovi, tak právě Chadwickovi a soudě podle recenzí půjde o jeden z nejdospělejších a nejvíce emotivních marvelovek vůbec.

Zdroj: Wakanda Forever: The Official Black Panther Podcast, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat