Druhý Avatar připomene lidem, o čem je zážitek v kinech, věří Cameron


 Ale je si vědom toho, že by nemuselo jít o astronomický úspěch.

Na film Avatar: The Way of Water se čeká dlouho, ale konečně ho uvidíme a to 15. 12. 2022. A samozřejmě se napjatě očekává, jaké budou tržby s ohledem na to, že první Avatar (2009) je nejvýdělečnějším projektem všech dob (bez započítání inflace). Ovšem, duchovní otec a režisér James Cameron je připraven i na to, že to nemusí dopadnout podle představ:

"Trh nám může dát v rámci tří měsíců vědět, že končíme nebo částečně končíme, což znamená: 'Dobře, dokončeme příběh ve třetím filmu a nebudeme donekonečna pokračovat, pokud to nebude výnosné.' Žijeme v odlišném světě, než byl ten v době, když jsem to psal. Je to oboustranná facka - pandemie a streamování. Nebo naopak můžeme lidem připomenout, o čem je chození do kina. Tento film to rozhodně dělá. Otázkou je, kolik lidí to nyní zajímá?"

Nutno říct, že trailery opravdu dávají vědět, že tohle je nutné vidět na velkém plátně. A ano, doba se změnila, ale přesto není nepředstavitelné, že druhý Avatar vydělá obrovské peníze. Jestli bude úspěšnější než jednička, to těžko říct, ale bylo by překvapením, pokud by finančně propadl.

Zdroj: Total Film Magazine/Slash Film, Fox/Disney (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat