Henry Cavill se rozpovídal o své přítelkyni a tom, jak mu pomáhá se sebevědomím

 Je očividně zamilovaný. 

Henry Cavill není člověkem, který by často mluvil o svém soukromí (tedy, pokud nedojde řeč na hraní videoher), není celebritou, která by kvůli vztahům zaplňovala stránky bulvárů. Ale nyní udělal výjimku a rozpovídal se o své přítelkyni Natalii Viscuso a tom, jak moc mu pomohla se sebevědomím.

Možná se divíte, že zrovna on s ním měl problémy, ale byť je označován za jednoho z nejhezčích mužů filmového světa,  v mládí byl obézním teenagerem a očividně to trochu otřáslo jeho sebedůvěrou. Hodně mu s tím pomohla rodina, ale také právě Natalie:

"... Myslím si, že má partnerka Natalie Viscuso mi dodala spoustu sebevědomí, protože může být těžké být pryč ode všeho a vždy analyzujete své výkony a snažíte se pracovat co nejlépe, ale ona je neuvěřitelným podpůrným systémem a opravdu mi otevřela oči v mnoha věcech a otevřela mi cestu k tomu, abych se posunul dál a za to jsem nesmírně vděčný."

Ostatně, Natalie má tak trochu v popisu práce umět herce podpořit, pracuje jako výkonná producentka. Ale byla také jednou z dívek, které se objevily v reality show o velkolepých oslavách šestnáctiletých teenagerů Moje super úžasné šestnáctiny. Natalie pochází z Mexika, většinu svého života ale prožila v USA.

A pokud jde o to, jak umí svého partnera podpořit, tak tady je jedno z jejích minulých vyjádření:

"Henry, jsem na tebe tak pyšná. Jsi skutečně nejlepší muž, kterého jsem kdy poznala."

Zdroj: Deadline, DC Films/Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat