Marvel má zájem o hvězdu seriálu Volejte Saulovi. Šéf Marvelu doporučil nemarvelovské finále She-Hulk. A co říká režisér druhého Venoma na to, že nebude režírovat trojku


 Komiksové střípky.

Marvel umí získávat zajímavá herecká jména a oslovuje různé hvězdy. Některé nejsou překvapením, jiné možná ano. Například jméno Bob Odenkirk není někým, kdo by vás napadl jako někdo "typicky marvelovský", ale podle všeho o něj společnost má zájem a to kvůli seriálu Wonder Man.

Nebylo samozřejmě oficiálně potvrzeno, koho by měl ztvárnit, to není styl Marvelu, ale odhaduje se, že to bude Neal Saroyan, což je v komiksu hollywoodský agent Wonder Mana (toho ztvární Yahya Abdul-Matten II).

Marvel si nebyl jistý

Finále první řady She-Hulk: Neuvěřitelná právnička bylo hodně svérázné a šlo o přesně onen typ podívané, kterou budete považovat za geniální, nebo naopak naprosto "mimo mísu". A podle hlavní scenáristky Jessica Gao si ani tvůrci série nebyli jistí, co si s finále počít:

"Opravdu opravdu jsme se prali s finále. Udělali jsme spoustu verzí, které byly přímočařejší velmi ve stylu marvelovského filmu a nikdy to na nás nepůsobilo správně, ukončit to velkým soubojem a zbavit se záporáka a prostě to působilo: 'Oh, to je teď úplně odlišný seriál." 

Nakonec to prý ale byl kreativní šéf Marvelu Kevin Feige, který tvůrcům připomněl, že nejde o marvelovský film, tak proč by to tak mělo skončit.

Je režisér druhého Venoma naštvaný?

Nedávno vyšlo najevo, že režie třetího filmu Venom se neujme Andy Serkis, který měl na starosti dvojku, ale scenáristka Kelly Marcel. Co na to říká Andy? Ten poznamenal, že si natáčení dvojky skvěle užil a Tom Hardy je jeho dobrý přítel a dodal...

"Ale opravdu jsem potěšen, že to dělá Kelly. Má společně s Tomem nad daným materiálem opravdu kontrolu. Tohle duo je opravdu skvělým týmem pro spolupráci. Skutečně se těším na to, s čím přijdou."

Půjde o závěr trilogie, tak snad bude takový, jak fandové doufají.

Zdroj: The Illuminerdi, CBM, /Film, Sony Entertainment/Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat