Warner Bros. Discovery chce natočit Muže z oceli 2, ale Cavill na něj nemá smlouvu. A hvězda Watchmenů doporučuje, aby se režie ujal Snyder


 Jackie Earle Haley si myslí, že je to správná volba.

Nedávno se objevily zvěsti, že se ve filmu Black Adam (2022) vrátí Henry Cavill jako Superman. To se potvrdilo a stejný zdroj, který s touto informací přišel tvrdil i to, že Warner Bros. Discovery chce natočit pokračování Muže z oceli (2013). To je zřejmě také pravda, ale je tu jeden menší problém. Podle serveru THR má Warner Bros. Discovery zájem film natočit, ale nemají na něj smlouvu s Cavillem, ten podle všeho uzavřel kontrakt jen na cameo v Black Adamovi. 

SOUVISEJÍCÍ: ŠEST LET PRÝ NECHTĚLO WARNER BROS. ZPĚT HENRYHO CAVILLA

Ovšem, byly vyvráceny zvěsti o tom, že se do role vrátit nechce, naopak se proslýchá, že o to měl dlouhodobě zájem, takže snad nebude problém s tím, aby novou smlouvu podepsal. 

Mimochodem, stále není jasné, kdo by případného druhého Muže z oceli režíroval, rozhodně není jisté, že by to byl Zack Snyder, který s Warner Bros. Discovery už úzce nespolupracuje, ale pokud jde o Jackieho Earlea Haleyho, který ve Snyderově Watchmen (2009) ztvárnil Rorschacha, ten na Facebooku uvedl:

"Tahle práce je pro... Snydermana! Ale vážně, svěřte to Zackovi."

Těžko říct, jestli bude jeho doporučení vyslyšeno, ale mnozí diváci by asi byli rádi.

Zdroj: CB, DC Films/Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat