Šest let Warner Bros. odmítalo povolat zpět Cavilla jako Supermana, naznačil Dwayne Johnson

 


Nechtěli ho zpátky. POZOR, SPOILERY!!!

Dlouhou dobou se spekulovalo o tom, jestli se Henry Cavill vrátí jako Superman. Objevovaly se zprávy, že o to nemá zájem Warner Bros., ale také to, že už se do toho nechce Cavillovi. Když se ale společnost Warner Bros. spojila s firmou Discovery, začalo se doufat, že se Henry nakonec vrátí. A byť to tak určitou dobu nevypadalo, nakonec k tomu došlo a to také zásluhou představitele Black Adama Dwaynea Johnson, v jehož sólovce se Henry mihnul. 

A právě Dwayne promluvil o tom, že nebylo zrovna snadné přesvědčit Warner Bros. o tom, aby k tomuto došlo:

"Tohle neposloužilo jen Black Adamovi, ale většímu DC universu. Ale co je důležitější je postarat se o fanoušky a to je to, co chcete, aby bylo vaší motivací. A ano, probíhaly telefonáty a schůzky, ale trvalo to roky... zabralo to šest let, než k tomu došlo. Zopakuji to - bylo to před šesti lety, kdy jsme o tom poprvé začali mluvit a oni stále opakovali ne. Ale nyní tam už není původní vedení, protože jsme odstartovali novou éru DC universa a skončili starou éru."

Zdá se tak, že skutečně platí to, že je nový šéf Warner Bros. Discovery David Zaslav fandou Cavillova Supermana. A doufejme, že platí i zatím nepotvrzené informace o tom, že Henry uzavřel smlouvu i na pokračování Muže z oceli (2013), jen cameo v Black Adamovi by asi fandům nestačilo.

Zdroj: Twitter, DC Films/Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat