Představitel Borata byl prý obsazen jako důležitý marvelovský padouch. A co prozradila tvůrkyně She-Hulk o představení jedné dlouho očekávané postavy?


 Komiksové střípky. POZOR, SPOILERY!!!

Sacha Baron Cohen je někdo, koho si díky postavě Borata spojujeme hlavně a komediálními rolemi, ale on má na kontě i odlišné žánry. Ovšem, i tak bude možná překvapením to, že byl údajně obsazen do marvelovského seriálu Ironheart jako záporák Mephisto. 

O tom, že se tenhle démonický padouch objeví, se spekulovalo už v případě seriálu WandaVision, ale nakonec se tak nestalo. Ovšem, je více méně jasné, že ho v budoucnu uvidíme, protože jde o význačného zloducha. A upřímně, to, že by mohl ztvárnit Sacha Baron Cohen zní velmi zajímavě. 

Premiéra Ironheart je naplánována na podzim příštího roku. 

V seriálu She-Hulk: Neuvěřitelná právnička se jedna dlouho očekávaná postava představila. Řeč je o synovi Hulka (Mark Ruffalo) Skaarovi. A o je jasné, že jsme ho neviděli naposledy. O tom, kdo rozhodl, že v seriálu bude, promluvila tvůrkyně She-Hulk Jessica Gao:

"Od začátku jsme mluvili o tom, zda bude na konci cameo nebo ve typickém stylu Marvelu nalákáme na úplném konci na novou postavu. Velké cameo by záleželo jedině na tom, kdo by byl k dispozici a byl ochoten to udělat a na to nemůžete ve fázi psaní scénáře spoléhat. Hodně jsme mluvili o tom, na kterou postavu nalákat. Nakonec to byl Kevin (Kevin Feige, kreativní prezident Marvelu, pozn. redakce), kdo rozhodl o tom, že to bude Skaar. Vypadá jako Kevin Feige."

Zatím nevíme, co bude se Skaarem dál, ale určitě ho čeká velká budoucnost. 

Zdroj: Variety, Marvel Studios/Disney+ (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat