Očekává se, že druhý Black Panther vydělá obrovské peníze. A tvůrkyně se vyjádřila k velmi překvapivému finále She-Hulk



Komiksové střípky. POZOR, SPOILERY!!!

Příští měsíc a to 10. 11. 2022 bude mít premiéru očekávaná marvelovka Black Panther: Wakanda nechť žije a jestliže se potvrdí odhady finančních expertů z Box Office Pro, pak by si Marvel pomalinku mohl začít shánět nový trezor, protože tržby by měly být excelentní. Odhaduje se, že v severoamerických kinech odstartuje film v rozmezí od 180 až 225 milionů dolarů a celkové tržby z tohoto teritoria budou někde mezi 445 až 550 miliony dolarů. Jestliže se to potvrdí, pak se druhý Black Panther zařadí mezi deset filmů s nejlepším premiérovým víkendem v severoamerických kinech. 

SOUVISEJÍCÍ: PĚT BEZVA VĚCÍ NA PRVNÍ ŘADĚ SHE-HULK

K.E.V.I.N.

Pokud jste viděli finále první řady She-Hulk: Neuvěřitelná právnička, asi potvrdíte, že to byla hodně netradiční a překvapivá podívaná s tím, že mnohé zaskočilo například odhalení, že Marvelovské filmové universum neřídí Kevin Feige, ale umělá inteligence známá jako K.E.V.I.N. A právě k tomuto se vyjádřila tvůrkyně seriálu Jessica Gao:

"Je si [She-Hulk] vědoma toho, co se děje a ví, že je součástí seriálu a ví, že je někdo, kdo ho píše a tahá za nitky. Dosud na to přistupovala, protože měla dojem, 'OK, dobře, tohle je příběh, který si mám prožít.' Byl tu nevyslovený předpoklad, že ten, kdo to dělá více či méně přemýšlí v jejím nejlepším zájmu, nebo minimálně nemá zákeřné úmysly. V danou chvíli tu ale bylo uvědomění, že nejednají v jejím nejlepším zájmu... Působilo přirozeně, že ví nejen to, že je v seriálu, ale má na něj své názory, speciálně, když ji tvůrci naprosto zradili. Působilo správně, že si vyrazila stěžovat k ultimátnímu vládci Marvelu, což je K.E.V.I.N."

Ne každému tohle odhalení asi sedlo, ale jedno je jisté, bylo to unikátní rozuzlení a možná riskantní, ale ne nudné. 

Zdroj: Box Office Pro, Marvel, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat