Black Adama: Tvůrce nové komiksovky je naštvaný, protože unikly informace o potitulkové scéně. A odhady tržeb se snížily


 Podle analytiků budou výdělky pravděpodobně nižší. 

Není ničím výjimečným, že v případě očekávaných filmů dostanou na veřejnost příběhové detaily a Black Adam (2022) nebyl výjimkou. Poměrně dlouho před uvedením v kinech se mluvilo o tom, že se dočkáme návratu Henryho Cavill jako Supermana, což se nakonec potvrdilo. A samozřejmě, tvůrci z úniku téhle informace asi neměli radost. Nebo rozhodně ne producent Hiram Garcia:

SOUVISEJÍCÍ: BUDE DRUHÝ MUŽ Z OCELI

"Můj bože, je to frustrující. Pracujete tak tvrdě, ale podívejte, rozumíme tomu, věděli jsme, že tento závěr a tento sen, tento rodinný sen, který jsme přivedli k životu, bude mít na fanoušky dopad ve stylu, 'Můj bože!' Žádali o to dlouho."

Mimochodem, před premiérou se na oficiálním twitterovém účtu DC objevilo video, které účast Supermana odhalila. Je otázkou, zda na to mělo vliv to, že už se o tom nějakou dobu mluvilo a DC si prostě řeklo, že to přestane tutlat, když se to obecně stejně ví, nebo to bylo plánováno jako součást propagační kampaně už delší dobu.

Je jasné, že přítomnost Supermana přiláká do kin slušnou řádku lidi a očekávalo se, že premiérové tržby ze severoamerických kin by mohly být kolem 70 milionů. Nicméně s ohledem na ne úplně přesvědčivé recenze a to, že během čtvrteční předpremiéry film získal 7,6 milionů dolarů se odhady snížily na 60 milionů. 

To rozhodně není špatné číslo, je to stále velmi dobré, ale uvidíme, jak si film povede celkově a jestli je to onen projekt, který "nakopne" DC universum.

Zdroj: /Film, Deadline, DC Films/Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat