Druhý Muž z oceli bude (a možná další filmy se Supermanem), druhý Flash také, ale jeden DC film byl zrušen

 


Warner Bros. Discovery má velké plány.

Ve filmu Black Adam (2022) se poté, co za to Dwayne Johnson roky orodoval, vrátil Henry Cavill jako Superman a proslýchalo se, že je to jen začátek a konečně se dočkáme druhého Muže z oceli. A zdá se, že tomu tak opravdu bude. 

SOUVISEJÍCÍ: WARNER BROS. ROKY ODMÍTALO NÁVRAT CAVILLA JAKO SUPERMANA

Podle serveru THR Warner Bros. Discovery chce natočit další sólový film se Supermanem v podání Henryho a aktuálně se hledají scenáristé a další členové štábu pro projekt, který je popisován jako "v podstatě druhý Muž z oceli".

Nicméně se mluví i o tom, že se zvažuje i projekt, ve kterém by se měl střetnout Superman s Black Adamem a kromě toho se dál pracuje na filmu s Supermanem tmavé barvy pleti, který podle všeho ale bude stát mimo hlavní filmové DC universum, půjde o samostatnou podívanou. 

Překvapením je zpráva, že se už pracuje na druhém Flashovi. Přece jen, první se na plátna probojovával těžce (premiéru bude mít 22. 6. 2023) a představitel hlavní role Ezra Miller plní stránky novin a to ne z dobrých důvodů, ale kvůli problémům, kterých neměl málo. 

Mluvilo se tedy o tom, že už se jako Flash v dalších projektech nevrátí. A je tak otázkou, zda se ve druhém dílu objeví on, nebo bude role přeobsazena. Ovšem, s ohledem na to, že první Flash má svým způsobem restartovat DC universum by nebylo překvapením, pokud by měl Flash novou tvář. 

A nakonec jedna nepříjemná zpráva, Warner Bros. Discovery zrušilo další z plánových projektů a to sólovku kouzelnice Zatanny. 

Asi to nebude překvapením poté, co se stalo s Batgirl. Warner Bros. Discovery chce šetřit. Otázkou ale je, zda na správném místě, Zatanna je populární postavou. Na druhou stranu by nebylo překvapením, pokud by se objevila v nedávno oznámeném druhém filmu Constantine. To je ale jen dohad, potvrzeno to nebylo.

Zdroj: THR, DC Films/Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat