V Avengers 6 se údajně vrátí Robert Downey Jr. Uvažovalo se o tom, že se vrátí původní představitel Hulka

A ve čtvrté řadě The Boys se vrátí mrtvá postava. POZOR, SPOILERY!!!

Tony Stark/Iron Man (Robert Downey Jr.) se v Avengers: Endgame (2019) obětoval a herci skončila smlouva s Marvelem, ale přesto někteří doufají, že jsme ho neviděli naposledy. Spekuluje se o tom, že Robert propůjčí svůj hlas umělé inteligenci v seriálu Armor Wars a nyní se objevila zpráva, že by se měl ukázat ve filmu Avengers: Secret Wars. S ohledem na to, že zápletka bude využívat Multivesmíru by se dala snadno vysvětlit jeho přítomnost. 

SOUVISEJÍCÍ: PĚT DŮVOD, PROČ JE SHE-HULK FAJN

Kromě toho máme očekávat dospělou verzi jeho dcery Morgan Stark, nicméně je otázkou, jestli ji znovu ztvární Katherine Langford jako ve vystřižené scéně právě v Endgame. Premiéra Secret Wars je naplánována na 1. 5. 2026.

To, že film Iron Man (2008) odstartoval Marvelovské filmové universum asi víte. Ale pokud se vás zeptám na druhou marvelovku, která po Iron Manovi následovala, možná si někteří nebudete jistí. Byl to Neuvěřitelný Hulk (2008), kdy si hlavní roli zahrál Edward Norton. Tomu se ale údajně spolupráce s Marvelem příliš nelíbila a došlo k přeobsazení. Je tedy překvapením to, že tvůrci She-Hulk: Neuvěřitelná právnička zvažovali, že by se ve finální epizodě první řady právě Norton objevil. Prozradila to režisérka Kat Coiro:

"Mark (Mark Ruffalo, aktuální představitel Hulka, pozn. redakce) o tom hodně vtipkoval. A napadl nás zábavný nápad, že bychom prohodili Marka s Edwardem Nortonem. Ale tohle se nedočkalo realizace."

Škoda, mohlo to být zábavné.

Black Noir byl ve třetí řadě drsného komiksového seriálu The Boys/Banda jednou z obětí maniakálního Homelandera (Antony Starr), proto asi některé zaskočily (tedy ty, kteří nesledují dění kolem seriálu, protože jeho tvůrce Eric Kripke prozradil už v minulosti, že se postava vrátí) fotky z natáčení čtvrté řady, na kterých Black Noir je. 

Ovšem, mohlo by pro to být jednoduché vysvětlení. V seriálu byl origin Black Noira (Nathan Mitchell) výrazně upraven, nicméně v komiksu jde o klon Homelandera, který je pojistkou, která ho má zastavit, pokud by se přestal úplně kontrolovat. Je tak možné, že Black Noir na fotografiích je právě oním klonem. 

Uvidíme, jak to bude. Zatím můžeme jen hádat. Premiéra je naplánována někdy na příští rok.

Zdroj: MyTimeToShine, The Direct, Marvel Studios (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat