Black Adam byl původně mládeži nepřístupný. Dwayne Johnson šel za šéfem DC Films kvůli Cavillově cameu. A tři padouši z Batmana budou mít vlastní film


 Komiksové střípky.

Black Adam (2022) je podle všeho relativně drsný film a mohl být ještě drsnější. Producent Hiram Garcia prozradil, že původně dostal projekt od agentury MPAA, která uděluje přístupnost, hodnocení R (nevhodné do 17 let). Nicméně, to nebylo něco, o co Warner Bros. Discovery stálo a vyžádalo si to rovnou čtyři verze sestříhání, než MPAA udělila filmu přístupnost PG-13.

SOUVISEJÍCÍ: WARNER BROS. PRÝ ROKY ODMÍTALO NÁVRAT CAVILLA

Jak už asi víte, v potitulkové scéně se objevil Superman v podání Henryho Cavilla, na čemž má lví podíl představitel Black Adama Dwayne Johnson, který herce ve filmu prostě chtěl. Nejen, že intenzivně (a roky) jednal s Warner Bros., ale také zašel za šéfem DC Films Walterem Hamadou. 

Ten ale o cameo údajně nestál, protože hodlal udělat tečku za takzvaným Snyderverse. Dwayne se ale nevzdal a přesvědčil Michaela De Lucu a Pam Abdy, kteří mají aktuálně ve Warner Bros. Discovery na starosti právě DC filmy a ti tomu dali zelenou. 

U DC projektů zůstaneme, ale pobavíme se o jiných postavách. Tento rok Matt Reeves nabídl povedeného Batmana (2022) a očividně se chce tematice dál věnovat, protože podle všeho chystá minimálně tři filmové spin-offy k Batmanovi, které se zaměří na záporáky. 

Konkrétně na Professora Pygam, Clayface a Scarecrowa. Reevese bude podle všeho produkovat, aktuálně hledá režiséry a scenáristy. Filmy jsou tedy v počáteční fázi příprav a je tedy možné, že se některé z nich nedočkají realizace. Ale to ukáže až čas. 

Zdroj: Collider, THR, DC Films/Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat