Co říká tvůrce na názory, že měl být Chadwick Boseman po smrti přeobsazen? A druhá řada Lokiho je dotočena


 Komiksové střípky.

Když v roce 2020 bohužel předčasně zemřel Chadwick Boseman, řešilo se, co bude s postavou Black Panthera. Marvel oznámil, že T'Challu "nevzkřísí" digitálně, ani nebude role přeobsazena. Logickým předpokladem (a dle mě nejlepší možností) bylo to, že brnění Black Panthera převezme někdo jiný, což se také v případě filmu Black Panther: Wakanda nechť žije (premiéra 10. 11. 2022) stane. 

SOUVISEJÍCÍ: VE DRUHÉM BLACK PANTHEROVI DOJDE K ČASOVÉMU SKOKU

Ovšem, existují i lidé, kteří kritizovali tvůrce za to, že postavu T'Chally nepřeobsadili. Na to reagoval producent Nate Moore:

"Nejsem si jist, jestli cokoliv z toho bylo lehkým rozhodnutím. Ale tohle je rozhodnutí, které jsme udělali, věřili v něj a vedlo nás kupředu. Neumím si představit, že bychom se obrátili na nejlepšího mladého herce na světě, který by nebyl Chadwickem a řekli, 'Dobře, teď jsi T'Challa.' Nejsem schopen si to představit. Opravdu nejsem. Jiní lidé mohou mít odlišnou odpověď. A jsme si vědomi zpětné vazby a toho, jak se lidé cítí. A o tom všem si upřímně myslím, že je to fér. Každý má odlišný názor. Já mohou říct pouze, jako ten, kdo je toho součástí, nemohl bych to udělat..."

Upřímně, T'Challa s jinou tváří (bez ohledu na existenci Multivesmíru, který by mohl posloužit jako vysvětlení) by prostě podle mého názoru působil zvláštně a chápu tvůrce, že se vydali jinou cestou (která je navíc v souladu s komiksovou předlohou). 

Druhá řada Lokiho je dotočena

A teď dobrá zpráva, druhá řada seriálu Loki je dotočena. Nyní seriál zamíří do postprodukce, aby byl připraven na premiéru, která by měla proběhnout v létě příštího roku. 

Zdroj: TotalFilm, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat