Emily Blunt doufá, že se její manžel vrátí jako Mr. Fantastic. A She-Hulk si v posledním dílu zahrál muž


 Komiksové střípky.

Ve filmu Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (2022) se k radosti mnoha fandů, kteří po tom dlouho volali, jako vůdce Fantastické čtyřky Reed Richards/Mr. Fantastic představil John Krasinski, ale zatím to vypadá, že tuhle roli dál ztvárňovat nebude a v plánované sólovce se jí ujme někdo jiný. Ovšem, naděje umírá poslední a fanoušci doufají, že se John vrátí a stejně tak jeho manželka Emily Blunt, o které se spekulovalo jako o další člence Fantastické čtyřka Susan Storm/Invisible Woman (což je manželka Mr. Fantastica) a byla mimochodem favoritkou na roli Black Widow:

SOUVISEJÍCÍ: TVŮRKYNĚ PROMLUVILA O PŘEKVAPIVÉM FINÁLE PRVNÍ ŘADY SHE-HULK

"Byla jsem za něj opravdu ráda, protože si myslím, že je velkým fandou. A rozumím, proč je to pro lidi tak vášnivé náboženství. Je to nyní velkou součástí kinematografie. Byl opravdu nadšen."

Novinář, který dělal s Emily rozhovor poté poznamenal, že si myslí, že všichni doufají, že se vrátí. Na to herečka reagovala:

"Ano? Já v to také doufám. Doufám. Nikdy nevíte."

Jak bylo řečeno, zatím to není jisté, ale snad Marvel znovu poslechne volání fanoušků.

A teď z trochu jiného soudku. Je to jen chvíle, co měl premiéru závěrečný díl první řady She-Hulk: Neuvěřitelná právnička, kdy jsme se dočkali například odkazu na hraný seriál Hulk ze sedmdesátých let minulého století, ve kterém byl zelený vztekloun ztvárněn kulturistou Louem Ferrigno natřeným na zeleno. A i She-Hulk v těchto scénách ztvárnil muž pod nánosem zelené barvy a to Devon Lewis. Tady jsou fotografie, které zveřejnil na TikToku a Instagramu.

Zdroj: TikTok


Zdroj: HeyUGuys, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat