Kdyby s Black Adamem pomáhal Zack Snyder, dopadlo by to lépe, myslí si fandové a žádají jeho návrat k DC

A je to tu zase. 

Snad pokaždé, když se objeví nový DC projekt se ozve volání po tom, aby byl přiveden zpět Zack Snyder, který určitou dobu určoval směr filmového DC universa, ale po Justice League (2017) se situace změnila, když z osobních důvodů přenechal režii někomu jinému a poté už jeho vliv nebyl zdaleka tak velký. 

SOUVISEJÍCÍ: OPRAVDU SE PŮVODNĚ HENRY CAVILL NECHTĚL VRÁTIT JAKO SUPERMAN?

Nicméně, to fandům nebrání v tom, aby požadovali jeho návrat při každé možné příležitosti. A jednou z nich je uvedení filmu Black Adam (2022), který nemá zrovna oslavné recenze. Začal tak opět trendovat hashtag #BringBackZackSnyder a lidé vysvětlují tento požadavek tím, že bez něj prostě DC filmy nefungují a Black Adam je toho důkazem. 

Původní vedení Warner Bros. se od Snyderovy práce očividně chtělo distancovat, ale je otázkou, jak je na tom nové poté, co se Warner Bros. sloučilo s firmou Discovery. To, že nehodlají takzvané Snyderverse úplně ignorovat je jasné z návratu Henryho Cavilla do role Supermana (právě v Black Adamovi), ale samozřejmě to není jasný důkaz o tom, že bude povolán zpět i Snyder. 

A asi by bylo na místě připomenout to, že Snyder není zárukou spásy DC universa, ne každý jeho komiksový film byl zrovna doladěný...

Zdroj: The Direct, Warner Bros. Discovery/DC Films (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat