Nejmocnější síla ve vesmíru stála v ústraní příliš dlouho, rýpl si do Warner Bros. kvůli Supermanovi Dwayne Johnson


 Očekává se, že se Superman objeví ve filmu Black Adam.

Už brzy se dočkáme premiéry filmu Black Adam (premiéra 20. 10. 2022), ve které se hlavní role padoucha (v hrané verzi spíše antihrdiny) Black Adama ujal Dwayne Johnson. A mluví se o tom, že právě on tlačil na Warner Bros. Discovery, aby dostala zpět Henryho Cavilla jako Supermana.

SOUVISEJÍCÍ: SUPERMAN PRÝ BUDE K VIDĚNÍ V POTITULKOVÉ SCÉNY BLACK ADAMA. CO V NÍ BUDE?

A zdá se, že se to povedlo. Očekává se, že se Henry objeví v potitulkové scéně. To sice Dwayne zatím nepotvrdil, ale trošku si rýpl do Warner Bros. Discovery kvůli tomu, jak dlouho zůstal Superman na "druhé koleji":

"Tohle je to, co vím: naslouchal jsem fandům, když jsem se věnoval wrestlingu, což mě vždy vedlo, stejně jako mě to vede dne. Takže v posledních deseti, pěti, šesti, sedmi letech, kdy jsem tlačil na to, aby byl natočen Black Adam, jsem současně naslouchal fanouškům ohledně Black Adama s tím, že ho vytváříme jako nezastavitelnou a nejmocnější sílu na téhle planetě. Nezastavitelná a nejmocnější síla v celém vesmíru byla odsunuta do ústraní na příliš dlouho."

Poslední část vyjádření je narážkou na to, že pokud nepočítáme dotáčky pro Snyderovu Justice League, tak jsme Supermana v podání Henryho Cavilla neviděli poměrně dlouho, což samozřejmě fandy štve. 

Pokud se ale potvrdí dosavadní zprávy, vrátí se v Black Adamovi a poté by mohl dostat další vlastní sólovku. 

Zdroj: Jake´s Take, DC Films/Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat