Black Adam: Superman by se měl objevit v potitulkové scéně. Co v ní bude údajně k vidění?


 Čeho se zřejmě dočkáme? POZOR, MOŽNÉ SPOILERY!!!

Přestože se zdálo, že se Henry Cavill, byť si to mnozí přáli, do role Supermana nevrátí, nedávno se objevily zprávy, že ho uvidíme v komiksovce Black Adam (premiéra 20. 10. 2022) a uzavřel i smlouvu na další sólovku. 

A teď specialista na branži vystupující pod¨přezdívkou MyTimeToShineHello přišel se (ze strany DC a Warner Bros. Discovery nepřekvapivě nepotvrzenou) informací o tom, jak Superman promluví v Black Adamovi do děje. 

Podle všeho se Superman objeví v potitulkové scéně, kdy Amanda Waller (Viola Davis) varuje Black Adama (Dwayne Johnson), aby neopouštěl Khandaq (země, které Black Adam vládne), protože jde o jeho vězení, kde musí zůstat.

Black Adam arogantně reaguje otázkou ve stylu "Nebo co?" a dodá, že na téhle planetě není nikdo, kdo by byl schopen ho zastavit. Amanda odvětí, že má někoho, kdo není z této planety. V danou chvíli se objeví Superman, který Black Adamovi oznámí, že už je to dlouho, co byl někdo, kvůli komu byla Země tak nervózní a že by si měli promluvit. 

To zní relativně pravděpodobně s ohledem na to, že to byl prý Dwayne Johnson, kdo si vydupal návrat Cavilla a také to, že Black Adam je ve filmu antihrdinou, který nemá problém si ušpinit ruce a zřejmě bude jeho počínání hrozbou pro Zemi. Waller tak vytasí eso z rukávu v podobě Supermana.

Snad se to potvrdí, protože Henryho v kápi určitě uvidí spousta lidí ráda. 

Zdroj: Twitter, Warner Bros. Discovery/DC Films (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat