Herec z Deadpoola si myslí, že ho Ryan Reynolds nenávidí. Pokud by dostal nabídku objevit se v Deadpoolovi 3, nepřijme ji

T.J. Miller není se spoluprací s Ryanem Reynoldsem spokojen. 

Ryan Reynolds se zná být velkým sympaťákem, kolegové a filmaři si ho obvykle pochvalují, ale zdá se, že ne každý je nadšený z toho, že se objevil po jeho boku. Například T.J. Miller, který si zahrál ve dvou dílech Deadpoola postavu Weasela.

Miller se domnívá, že ho Ryan nenávidí (což mu přijde divné s ohledem na to, že si nemyslí, že je vtipnější nebo úspěšnější než on), označil ho za někoho, kdo si je sám sebou nejistý a dodal:

"Myslím si, že poté, co se stal super super slavným po prvním Deadpoolovi, věci se svým způsobem změnily. Myslím, že se začal chovat ve stylu, 'Vidíte? Vidíte mě lidi?"

Nicméně herec poznamenal:

"Nepřeji jim nic špatného. Myslím si, že by měl natočit Deadpoola 3 a pokračovat v natáčení filmů. Prostě si jen myslím, že mě nemá rád a domnívám se, že bylo zvláštní, jakým způsobem to dával najevo."

Podle T.J. totiž ve chvílích, kdy negativně mluvil o postavě Weasela spíše kritizoval přímo jejího představitele, tedy Millera.

Dá se tušit, že po tomto vyjádření se asi T.J.ve třetím Deadpoolovi neobjeví a i kdyby tahle nabídka přišla, herec naznačil, že by ji nepřijal. 

Premiéra třetího Deadpoola je naplánována na 5. 9. 2024.

Zdroj: Adam Carolla, Fox (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat