Muž z oceli 2 bude, znamená to, že se nedočkáme filmu se Supermanem tmavé barvy pleti? A DC vyslepičilo přítomnost Supermana v Black Adamovi


 Komiksové střípky.

Jak se spekulovalo, ve filmu Black Adam (2022) se vrátil Superman v podání Henry Cavilla a podle všeho to nebylo naposledy a máme očekávat druhého Muže z oceli. Nicméně, ještě předtím Warner Bros. chystalo film s odlišným Supermanem tmavé barvy pleti (a ne, nejde o woke nápad z poslední doby, působí i v komiksech). Dočkáme se ho, přestože se vrátil Cavill?

SOUVISEJÍCÍ: OPRAVDU SI HENRY CAVILL UŽ NECHTĚL ZAHRÁT SUPERMANA?

Podle dostupných informací ano, J.J. Abrams je stále producentem a film je v plánu, ovšem není jasné, kdy by měla padnou první klapka. A ani to vlastně nemusí nic znamenat, protože Warner Bros. Discovery nemá problém odpískat i dotočené projekty (viz Batgirl). 

Co se týče toho, jak bude projekt pasovat do DC universa, tak se proslýchá, že by šlo o samostatně stojící film podobně jako Joker (2019), ale kdoví, jak tomu skutečně bude. 

Mimochodem, jak bylo řečeno, v závěru Black Adama se objevil Henry Cavill jako Superman, což většina lidí, kteří sledovali dění kolem filmu tušila, ale je dost diváků, pro které to je překvapení a šlo o spoiler. Ovšem, informaci o přítomnosti Supermana zveřejnilo i samo DC na svém Twitteru ještě před oficiální premiérou. Asi bylo společnosti jasné, že se tohle stejně neutají.

Zdroj: THR, DC Comics (úvodní obrázek)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat