Ve Fantastické čtyřce si prý zahraje Adam Driver. Marvel sází hlavně na pokračování. A tvůrci She-Hulk se obávali řešit sex

 


Komiksové střípky.

Stále nevíme to, kdo si zahraje v plánované třetí filmové verzi Fantastické čtyřky (premiéra 13. 2. 2025), která bude tentokrát plně pod kontrolou Marvelu. Už zaznělo několik jmen, o kterých se šuškalo a je tu další. Objevily se zprávy, že by si jednu z hlavních rolí měl zahrát Adam Driver. Ovšem, není jasné koho, někdo mluví o vůdci týmů Reedu Richardsovi/Mr. Fantasticovi a jiní o padouchovi Doctoru Doomovi, což by podle mě byla lepší volba. Uvidíme, jestli se tahle zpráva potvrdí. 

Pokračování za pokračováním

Možná jste si toho všimli, možná ne, ale v posledních době se Marvel nesoustředí na nové filmy, ale na pokračování a hodlá v tom pokračovat. Pokud se budeme bavit o letošním roce se objevily zatím dva projekty a vždy šlo o pokračování (druhý Strange a čtvrtý Thor) a uvidíme ještě druhého Black Panthera (premiéra 10. 11. 2022). A platí to i pro celý další rok, kdy jsou v plánu také tři projekty a to třetí Ant-Man (premiéra 16. 2. 2023), třetí Strážci Galaxie (premiéra 4. 5. 2023) a The Marvels (premiéra 27. 7. 2023), což je pokračování Captain Marvel (2019). První film, který nebude pokračováním bude mít premiéru až 26. 6. 2024 a půjde o týmovku Thunderbolts.

Obavy ze sexuálního života

Tvůrci She-Hulk: Neuvěřitelná právnička upozornili, že jejich seriál se bude výrazně věnovat i osobnímu životu hlavní hrdinky Jennifer Walters/She-Hulk (Tatiana Maslany). A možná to bude "překvapením", ale jeho součástí jsou i intimnosti. Ovšem, v tomto ohledu existovaly určité obavy. Přiznala to režisérka Kat Coiro:

"Určitě šlo o součást rozhovorů, protože nemůžete natočit příběh o ženě třicátnici, která proplouvá moderním životem a nezmínit sex. A myslím si, že média jsou ze zvláštního důvodu více pruderní, pokud jde o ženský úhel pohledu v případě sexu. A víte, máme Iron Mana, který dělá spoustu věcí, ale pak došlo na všechny tyhle rozhovory a byly tu větší obavy z jejího sexuálního života, než z toho, že si děláme srandu z Marvelu."

Nakonec ale Jennifer pruderní rozhodně nebyla nebála si trošku zaskotačit.

Zdroj: Jeff Sneider, The Direct, The Wrap, Marvel Comics (úvodní obrázek)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat