Fantastická zvířata: Nevím, mám strach, reagoval na to, zda bude další díl představitel hlavní role


 Eddie Redmayne promluvil o případném čtvrtém filmu. 

Série filmů Fantastická zvířata asi není tím, co si fandové Harryho Potter představovali, ale tržby byly zpočátku dobré. Ovšem, zatímco první film utržil více než 800 milionů celosvětově, třetí zhruba polovinu. A recenze druhého a třetího projektu také nejsou žádná sláva. Je tak otázkou, jestli se dočkáme případných dílů a pokud jde o Eddieho Redmaynea, ten moc přesvědčeně nezní:

"Je to spíše otázka na J. K. Rowling a Davida Yatese a Warnery (autorka předlohy a scénářů, režisér a filmová společnost, pozn. redakce), ale nevím. Bojím se. Nemohu k tomu víc dodat. Miluji hraní Newta, je to milý chlap."

Původně bylo v plánu více filmů, ale soudě podle tržeb a recenzí není kvalita zrovna vzestupná, navíc se natáčení třetího dílu několikrát zpozdilo a provázely ho problémy, je tak otázkou, zda Warner Bros. Discovery bude chtít pokračovat (i s ohledem na nepřesvědčivé tržby). A upřímně, možná by bylo lepší zaměřit se jiným směrem, pokud jde o universum Harryho Pottera, než dál "ždímat" Fantastická zvířata. 

Zdroj: IndieWire, Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat