Warner Bros. Discovery se prý potýká s dalšími problémy, nejen tím, že nemůže najít vůdčí osobnost DC filmů

 


Situace není zrovna ideální. 

Když se spojily společnosti Warner Bros. a Discovery a vznikl jeden subjekt Warner Bros. Discovery, do čela firmy se postavil David Zaslav, ke kterému mnozí fandové DC projektů vzhlíželi s nadějí. Zaslav se totiž jevil jako někdo, kdo by potencionálně mohl obnovit (alespoň částečně) Snyderverse.

SOUVISEJÍCÍ: EZRA MILLER ÚDAJNĚ SKONČIL S ROLÍ FLASHE 

Ale zdá se, že situace není úplně růžová. V první řadě se mu nedaří najít někoho, kdo by byl vůdčí osobností filmového DC universa. Měl to být Dan Lin, ale nakonec to nevyšlo a pátrání tak musí pokračovat. 

Ovšem, to je jen jedna z více nepříjemností. Podle reportáže THR musí Zaslav řešit velký finanční dluh společnosti a to, že investoři se zrovna neženou do toho, aby do Warner Bros. Discovery a jejich projektů vkládaly peníze. 

Dále pak prý vzbuzuje nervozitu Zaslavův styl vedení a někteří předpokládají, že k tomu, aby Warner Bros. Discovery fungovalo jak má, bude nutné, aby došlo k dalšímu spojení s nějakým výrazným mediálním hráčem. 

Zní to tedy, že má před sebou Warner Bros. Discovery hodně práce a samozřejmě to má dopady i na DC projekty. Ale snad se situace srovná, protože je škoda, že ne vždy dokáže společnost vytěžit z vlastnictví práv na DC komiksy to, co by si fandové přáli. 

Zdroj: DC Films/Warner Bros. (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat