Šéf Marvelu vtipkuje, že se z Marvelovského filmového universa stalo Wongovské filmové universum


 A představitel Wonga si to užívá. 

Nejvyšší kouzelník tedy Sorcerer Supereme Wong v podání Benedicta Wonga už se objevil ve velkém množství projektů z Marvelovského filmového universa. Aktuálně si například můžeme užít jeho komediální stránku v seriálu She-Hulk: Neuvěřitelná právnička a ví se, že se objeví i v dalších marvelovkách.

SOUVISEJÍCÍ: KDO NAPÍŠE PÁTÉ AVENGERS

A Benedict prozradil, že jeho časté hostování v různých projektech vedlo k tomu, že kreativní šéf Marvelu Kevin Feige "změnil" jméno Marvelovského filmového universa na Wongovské filmové universum. Minimálně ve zprávě, kterou herci poslal:

"Dostal jsem e-mail a vážně zvažuji, že si z něj udělám spořič obrazovky. Ne, prozradil jsem to na internetu a teď je to všude. Ale vážně, je opravdu milé, že to řekl. Pokud jde o mě, jsem jako přehnaně nadšené štěně, když mi volá. Je to jako, 'Ahoj, zahrál by sis rád v tom či onom?' A já jsem opravdu velký fanouškem Marvelu. Vyrostl jsem s tím, že jsem četl komiksy Spider-Mana a poté jsem v tomto světě našel postavu jako jsem já a jmenovala se Wong. Prostě si užívám hraní téhle role a to, kam mě vezme. V každém projektu, do kterého mě poznají, dojde k odloupnutí další vrstvy cibule. Zjistíte o trochu více o výstřednostech Sorcerer Supreme."

Pokud jde o She-Hulk, tak nadšení vyvolalo nové duo a to právě Wong a Madisynn King (Patty Guggenheim) a lidé jdou až tak daleko, že doufají, že dostanou vlastní seriál. A vlastně proč ne...

Zdroj: THR, Marvel Studios/Disney+ (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat