DC přišlo o svého "Kevina Feigeho", dohoda s Danem Linem, který měl nakopnout DC universum, nevyšla


 Ruka v rukávu neskončila. 

Už nějakou dobu se mluví o tom, že Warner Bros. Discovery hledá osobu, která by udělala pro DC filmy a seriály to samé, co udělal Kevin Feige pro Marvelovské filmové universum. Zaznělo několik jmen, ale nedávno se objevily informace, že by to měl být Dan Lin.

Jednání prý byla na dobré cestě, ale očividně ani to není zárukou uzavření smlouvy, protože aktuálně vyšlo najevo, že Dan Lin se nakonec vůdčí osobností DC universa nestane, rozhovory o jeho nástupu nevyšly podle představ a Warner Bros. Discovery tak musí hledat někoho jiného. 

Plán byl takový, že už nebude na DC projekty dohlížet několik osob, ale pouze jedna a tou měl být právě Lin, ale z neupřesněného důvodu neskončila ruka v rukávu. 

Společnost tedy musí začít hledat někoho jiného, kdo přistoupí na jejich podmínky a snad konečně pomůže nakopnout trochu chaotické DC universum správným směrem. 

A mělo by to být asi rychle, protože od sloučení firem Warner Bros. a Discovery došlo k výraznému propadu hodnoty akcií Warner Bros. Discovery...

Zdroj: CNBC, DC Comics (úvodní obrázek)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat