Universum Stranger Things pomáhá budovat šéf Marvelu. A Ryan Reynolds chce crossover Stranger Things a Deadpoola


 Komiksové střípky.

Stranger Things patří k nejzvučnějším seriálovým jménům a tím pádem je vlastně překvapení, že se zatím tvůrci drží zkrátka, pokud jde o další projekty z tohoto universa. Nějaké jsou, ale aktuálně jich není tolik, kolik by se dalo čekat.

SOUVISEJÍCÍ: JAKÉ JE SPOJENÍ MEZI SECRET INVASION A PRVNÍM DÍLEM CAPTAIN AMERICA?

To se ale změní, protože tvůrci mají plány, jak rozšířit takzvané Stranger Things Cinematic Universe (STCU). Kromě toho, že by měl vzniknout seriálový spin-off, duchovní otcové Stranger Things bratři Dufferové dokonce chystají divadelní představení.

Ovšem, vybudovat universum není snadné, nicméně v tomto případě pomáhá osoba nejpovolanější a to kreativní šéf Marvelu Kevin Feige, který má lví podíl na úspěchu Marvelovského filmového universa.

Režisér a producent Stranger Things Shawn Levy prozradil následující:

"Ano, budujeme STCU a nyní trávím čas s Kevinem Feige, učím se, jak spravovat universum. Takže diskutujeme o různých dovednostech, které pak používám v případě STCU."

Další řada Stranger Things sice bude poslední, ale s ohledem na jejich popularitu se dá čekat, že nevznikne jen jeden spin-off a divadelní hra, takže se Shawnovi bude hodit umět dohlížet nad velkým universem. 

Mimochodem, Levy prozradil i to, že známý herec by rád crossover se Stranger Things:

"Ryan [Reynolds] a já se snažíme vymyslet, jak bychom mohli udělat crossover mezi Deadpoolem a Stranger Things. Zatím jsme na to nepřišli, ale stále to zvažujeme."

To asi nevyjde, ale rozhodně by to byla netradiční podívaná.

Zdroj: Variety, Fox/Netflix (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat