Překvapivé spojení postavy ze Secret Invasion s prvním filmem Kapitán Amerika. A byl odhalen překvapivý žánr Captain America: New World Order

Komiksové střípky.

V seriálu Secret Invasion (premiéra v příštím roce) se v tajemné roli objeví také oscarová herečka Olivia Colman. Spekulovalo se o tom, že půjde o ženskou verzi komiksové postavy jménem Union Jack. V komiksu se jedná o tři hrdiny a to Jamese Montgomeryho Falswortha, jeho syna Briana a Josepha Chapmana.

SOUVISEJÍCÍ: KDO SE UJME REŽIE PÁTÝCH AVENGERS?

Nyní bylo odhaleno, že se postava Olivie bude jmenovat Sonya Falsworth a půjde o speciální agentku. A bude zřejmě příbuznou Jamese Montgomeryho, kterého jsme už v Marvelovském filmovém universu viděli. V prvním dílu Captain America (2011) byl členem Howling komanda, které pomáhalo Kapitánu Amerikovi (Chris Evans). Ztvárnil ho JJ Feild.

Není jasné, jestli Sonya bude mít i superhrdinské alterego, ale zdá se, že bude někým, kdo poskytne pomocnou ruku Nickovi Fury (Samuel L. Jackson). 

Seriál Secret Invasion bude mít premiéru příští rok.

A když došla řeč na Kapitána Ameriku, je tu ještě zajímavé informace týkající se filmu Captain America: New World Order (premiéra 2. 5. 2024). Režisér Julius Onah totiž prozradil, do kterého žánru bude film spadat a zní to lákavě:

"Bude to opravdu opravdu neuvěřitelná jízda. Je to paranoidní thriller se Samem, který je v jeho centru a nyní je v pozici, kdy je vůdcem a musí se potýkat s výzvami, například vedením skupiny lidí, na kterých mu záleží. Sam už předtím byl členem týmu, ale nyní je jeho hlavou a to s sebou nese novou řadu výzev, takže tohle jeho dobrodružství je to, o čem film v podstatě je."

Některé z předchozích dílů Captain America koketovaly s thrillerovým žánrem, ale zdá se, že tenhle do něj v kročí naplno a něco ve stylu Bournea by vůbec nebylo od věci, co myslíte?

Zdroj: The Direct, Deadline, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat