Disney na něm vydělal hromadu peněz, Thanos se vrátí, věří jeho tvůrce

Jim Starlin si myslí, že Šílený titán neřekl poslední slovo.

Dlouhé roky působil Thanos (Josh Brolin) jako hlavní padouch Marvelovského filmového universa (MCU), ale to už dál neplatí, doslova zmizel z povrchu zemského. Ale jak víme, v komiksovém světě není smrt definitivní a to si myslí i tvůrce postavy Thanose Jim Starlin, který očekává jeho návrat:

SOUVISEJÍCÍ: JAK BUDE VYPADAT PADOUCH M.O.D.O.K.

"Nemyslím si, že jsme ho viděli naposledy. Disney na něm vydělal hromadu peněz a je tu pravděpodobně spousta peněz, které mohou být ještě vydělány. Takže držím palce... Slyšel jsem, že Marvel možná chce použít některé další mé postavy... Teď, když je tu Multivesmír jsou tu možnosti, jak přivést Thanose zpět. A s Thanosem se otvírají možnosti pro další postavy. Je jich tu pár, které ještě nebyly použity, jako jsou Blood Brothers."

Multivesmír skutečně skýtá neomezené možnosti, takže se Thanos může klidně vrátit. A pokud jde o Blood Brothers, rozhodně by bylo zajímavé je vidět. Jde o služebníky Thanose, kteří mají opičí vizáž a sloužili jako strážci Thanosovy základny na Zemi. Pokud jde o jejich schopnosti, jsou extrémně odolní a silní (což platí speciálně, když jsou blízko sebe). 

Uvidíme, jestli se Thanos znovu objeví, ale nebylo by to překvapením. Byť už asi není pravděpodobně, že bude působit jako ústřední padouch MCU, ovšem, pokud by se stal členem nějaké větší koalice záporáků, nebylo by to špatné.

Zdroj: Inverse, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat