Marvelovská série Ironheart slibuje střet technologie a magie. A představitelka Monicy Rambeau promluvila o jejích schopnostech


 Komiksové střípky.

Postava Riri Williams/Ironheart (Dominique Thorne) bude k vidění už v Black Pantherovi: Wakanda nechť žije (premiéra 10. 11. 2022), ale poté dostane i vlastní seriál Ironheart (premiéra v roce 2023) a v něm dojde k něčemu, co má velký potenciál - střetu magie a technologie. Promluvil o tom kreativní šéf Marvelu Kevin Feige:

SOUVISEJÍCÍ: AVENGERS UŽ NEJSOU AKTIVNÍ, PROHLÁSIL ŠÉF MARVELU

"Co je skvělé na téhle komiksové postavě [Hooda] je to, že si zahrává s temnými uměními. Pohrává si s magií. Riri se zaměřuje na technologii. Máme hrdiny a padouchy, kteří operují s technologií. Máme osoby, které pracují s magií. Nikdy jsme je neměli v jednu chvíli, takže vidět Riri, jak se postaví [Hoodovi] je svým způsobem velmi unikátní a pro mě myslím nejvíce vzrušující."

Padoucha Hooda v seriálu Ironheart ztvární Anthony Ramos.

Monica bude létat

Ve filmu The Marvels (premiéra 27. 7. 2023) se vrátí i postava Monicy Rambeau (Teyonah Parris). Náznak jejích schopností jsme viděli už v seriálu WandaVision, ale naplno je ukáže až v The Marvels a Teyonah naznačila, co můžeme čekat:

"Když jsme byli schopni plně rozvinout schopnosti a létání Monicy, bylo to jako, 'Panebože, máme ženskou superhrdinku tmavé barvy pleti na plátně s těmito dalšími skvělými ženskými superhrdinkami.' Bylo to jako, 'Oooo, ženská síla!"

V komiksu Monica určitou dobu nosila jméno Captain Marvel, ale také Photon, Pulsar nebo Spectrum. Mezi její schopnosti patří manipulace s energií a cestování rychlostí světla. Které další schopnosti bude mít její filmová verze zatím není jasné.

Zdroj: The Direct, CBM, Marvel Comics (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat