Avengers už neexistují, nahradí je nový tým, oznámil šéf Marvelu. A X-Meny neuvidíme dlouhou dobu


 Komiksové střípky.

Po konci Avengers: Endgame (2019) se řeší to, jak to vlastně s týmem Avengers je. Fungují dál? Nefungují? A na disneyovském akci D23 zazněla odpověď přímo z úst kreativného šéfa Marvelu Kevina Feigeho. Ten poznamenal, že Avengers nejsou aktivní, ale je tu náhrada:

SOUVISEJÍCÍ: KDO BUDE TVOŘIT TÝM MARVELOVSKÝCH ANTIHRDINŮ THUNDERBOLTS?

"Dál tu není žádná organizace jako Avengers, ale teď máme Thunderbolts."

Jak víte, tato skupina antihrdinů dostane svůj vlastní film a to 25. 7. 2024. Nově pak bylo odhaleno, kdo bude tvořit ústřední tým a vypadá to velmi lákavě.

Co asi mnohé nepotěší jsou informace týkající se projektu X-Men, který tentokrát vznikne plně pod dohledem Marvelu, kterému se vrátila práva poté, co Disney koupil společnosti Fox. Ovšem, podle novináře Justina Krolla, který má často k dispozici zákulisní informace, se nového filmu X-Men nedočkáme v dohledné době:

"Pokud jde o X-Meny, k tomuto filmu dlouho nedojde, takže kromě toho, že se hledá scenárista, je velmi nepravděpodobné, že nějakou dobu dojde k obsazování rolí."

Samozřejmě se Kroll může mýlit, ale většinou nabízí důvěryhodné informace, takže bychom s X-Meny zřejmě nějakou dobu neměli počítat.

Zdroj: DisneyExaminer, Twitter, Marvel Studios (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat