Spekulace se potvrdily, na D23 bylo odhaleno složení týmu marvelovských antihrdinů Thunderbolts. A koho uvidíme ve čtvrtém Captain America


Na koho se těšit?

Spekulovalo se o tom, že se na expo D23 objeví i informace o tom, kdo bude tvořit tým marvelovských antihrdinů Thunderbolts a ukázalo se, že odhady byly správné. Jinak řečeno, v čele týmu bude Yelena Belova (Florence Pugh) a potvrdilo se i to, že se dočkáme Red Guardiana (David Harbour), Taskmastera (Olga Kurylenko), Ghost (Hannah John-Kamen), US Agenta (Wyatt Russell) a Buckyho Barnese (Sebastiana Stana). 

Nepřekvapivě bude za týmem stát Valentina Allegra de Fontaine (Julia Louis-Dreyfuss), která začala členy rekrutovat napříč několika marvelovskými projekty, které jsme měli možnost vidět v minulosti. Režie se pak ujme Jake Schreier.

Jak vidíte, rozhodně jde o zajímavé složení skupiny a určitě bude dost lidí zvědavých na to, jak bude vypadat první marvelovka věnovaná antihrdinům, kteří nemají problém si ušpinit ruce, aby dosáhli svého cíle. 

Datum premiéry bylo stanoveno na 25. 7. 2024.

O něco dříve uvidíme film Captain America: New World Order, v kinech bude od 2. 5. 2024 s tím, že bylo samozřejmě jasné, že se dočkáme Anthony Mackieho jako nového Kapitána Ameriky, ale na D23 byli odhaleni další členové obsazení a to Carl Lumbly (Isaiah Bradley), Danny Ramirez (jako nový Falcon), Shira Haas (jako izraelská superhrdinka s vysokou odolností a regenerací Sabra) a po 14 letech se do Marvelovského filmového universa vrací Tim Blake Nelson jako Leader z Neuvěřitelného Hulka (2008).

Otázkou je, jestli se vrátí Sharon Carter (Emily VanCamp), nicméně by bylo překvapením, pokud by k tomu nedošlo s ohledem na závěr první řady Falcon & Winter Soldier. Nicméně, její účast ve čtvrtém Captain America zatím potvrzena nebyla.

Zdroj: Marvel Studios/Disney+ (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat