Chris Hemsworth si není jistý, jestli se vrátí jako Thor. Stejně tak Brie Larson jako Captain Marvel. A Anthony Mackie by rád zpět Chrise Evanse


 Komiksové střípky.

Thor: Láska jako hrom (2022) je svéráznou marvelovkou, která nesedla všem, ať už je řeč o recenzentech nebo "běžných" divácích. Tržby sice překročily hranici 755 milionů dolarů celosvětově, ale jde Thor (Chris Hemsworth) je první marvelovskou postavou se čtyřmi sólovkami a je tak otázkou, jestli dostane i pátou. Co na to Chris?

"Miluji každou minutu, kdy hraji tuhle postavu. Už to většina z nás dělá deset let a možná to bylo naposledy, co jsem hrál tuhle postavu. Určitě jsem si toho byl během natáčení vědom."

Zatím Marvel neoznámil to, co bude s Thorem dál a bylo by překvapením, pokud by se nevrátil alespoň v projektu jiných postav, ale těžko říct, co je v plánu.

Co bude v případě Marvelu dál si není jistá ani Brie Larson, kterou uvidíme ve filmu The Marvels (premiéra 27. 7. 2023), ale další osud Captain Marvel není jistý:

"Nevím. Chce vůbec někdo, abych to dělala znovu? Nevím. Neznám na to odpověď."

Je pravda, že první sólovka Captain Marvel (2019) čelila review-bombingu, ale na druhou stranu, film byl velmi úspěšný a bylo by nemilé, pokud bychom tuhle supermocnou postavu nevídali dál.

Pokud jde o návrat Chrise Evanse jako Stevea Rogerse, v tom má zřejmě většina lidí jasno, byli by pro. A stejně tak nový nositel jména Kapitán Amerika Anthony Mackie:

"Doufám. Víte, Chris je můj člověk. Všichni Chrise milujeme a užíváme si ho. Je velmi nemilé, že dali v tomhle filmu [Thunderbolts] dohromady Sebastiana a Wyatta (představitelé Buckyho Barnese a US Agenta, pozn. redakce) a mě vynechali. Pokud Sebastian dostane Wyatta, já bych měl dostat Chrise."

Byť se občas objeví zprávy o tom, že by se Chris mohl vrátit do Marvelovského filmového universa, zatím se nerýsuje nic konkrétního, tím pádem můžeme jen doufat.

Zdroj: Marvel Studios Assembled: The Making of Thor: Love and Thunder, Deadline, Variety

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat