She-Hulk: Co je zač tajemná organizace představená v aktuální epizodě? A co má společného s Kapitánem Amerikou


 O koho jde? POZOR, SPOILERY!!!

She-Hulk: Neuvěřitelná právnička sází na odlehčenou notu a nedá se říct, že by to zatím vypadalo, že by si jednotlivé epizody lámaly hlavu s tím, aby intenzivněji budovaly větší příběh. Čas od času se objeví menší záblesk toho, že se děje něco na pozadí, ale není to příliš okaté. 

SOUVISEJÍCÍ: CO MÁ SPOLEČNÉHO POSTAVA ZE SECRET INVASION A PRVNÍ FILM KAPITÁN AMERIKA

V aktuálním dílu nám ale bylo naznačeno, že se skutečně odehrává něco výraznějšího. V minulosti se někdo pokusil získat krev She-Hulk (Tatiana Maslany) a v nejnovější epizodě byla odhalena stránka Intelligencia, která hlavní hrdinku rozhodně nešetří a jejím moderátorem je HulkKing. 

Právě ten spolupracuje s vědci, kteří se také objevili v daném dílu a zdá se, že konečně našli způsob, jak získat krev She-Hulk. 

A co je v komiksu vlastně zač ona Intelligencia? Je to organizace, která získávala informace o různých padouších a určitou dobu ji vedli dva záporáci a to M.O.D.O.K. a Leader. Tahle skupina pak vytvořila několik různých Hulků. 

Možná víte, že M.O.D.O.K. by se měl objevit ve třetím Ant-Manovi (premiéra 16. 2. 2023) a Leader už se v Marvelovském filmové universu ukázal. Poprvé to bylo v Neuvěřitelném Hulkovi (2008) a "shodou okolností" bylo nedávno odhaleno, že se vrátí (opět v podání Tima Blakea Nelsona) v Captain America: New World Order (premiéra 2. 5. 2024).

Je tedy možné, že filmaři budou adaptovat zápletku z komiksů a Leader vytvoří své Hulky (k čemuž by mu mohla pomoci krev She-Hulk). 

Nebo možná mají tvůrci jiný záměr, ale těžko předpokládat, že oznámení o návratu Leader a představení Intelligencie v podobnou dobu je náhoda...

Zdroj: Marvel Studios/Disney+ (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat