Bylo oficiálně potvrzeno, kdo je novým Falconem v Marvelovském filmovém universu. A jak by vypadal Henry Cavill jako Captain Britain


Komiksové střípky.

Původním Falconem byl v Marvelovském filmovém universu Sam Wilson (Anthony Mackie), ale jak víme, ten nakonec převzal roli Kapitána Ameriky, tím pádem je identita Falcona volná. A v minulosti bylo naznačeno, že ji převezme ve filmu Captain America: New World Order (premiéra 2. 5. 2024) Joaquin Torres (Danny Ramirez), který se představil v seriálu Falcon & Winter Soldier

SOUVISEJÍCÍ: DISNEY PROZRADIL, KTERÉ FILMY Z INFINITY SÁGY JSOU NEJDŮLEŽITĚJŠÍ

A nyní to bylo potvrzeno. Režisér čtvrtého Captain America Julius Onah prohlásil následující:

"Víte, jsem nadšen, s Dannym Ramirezem, který hraje Falcona už se známe a jsem také velkým velkým fandou Anthonyho. Takže pracovat s nimi, být jejich režisérem a být schopen utvářet tyhle postavy a posunout jejich vztah kupředu je neuvěřitelné. A jejich vztah je jedna z mých oblíbených věcí na tomto filmu a opravdu pomáhá formovat emocionální jádro toho, jak se Sam definuje jako Kapitán Amerika, protože tyhle lidi miluje. Oba jsou vojáci, jsou bratři a myslím si, že jejich dobrodružství bude něčím, co bude mít na publikum dopad."

Vztah původního Falcon a Kapitána Ameriky (Chris Evans) byl poměrně důležitou součástí filmů, tak uvidíme, zda si podobné pouto zvládnou vybudovat i jejich nástupci.

Mluví se o tom, že dalším novým přírůstkem k Marvelovskému filmovému universu bude i Henry Cavill a samozřejmě spekuluje o tom, koho by mohl ztvárnit. A mnozí by byli rádi, pokud by to byl Captain Britain. Jak by v téhle roli mohl vypadat ukazuje fanouškovký obrázek od umělce vystupujícího pod jménem Subi.Ozil.

Zdroj: ScreenRant, Netflix (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat