Disney specifikoval 12 nejdůležitějších filmů Infinity ságy. A kdo napíše Fantastickou čtyřku

Komiksové střípky.

Marvelovské filmové universum se dělí do etap, ale prvních 23 filmů navíc spadá ještě do takzvané Infinity ságy, která začala Iron Manem v roce 2008 a skončila filmem Spider-Man: Bez domova v roce 2019. 

S ohledem na více než dvě desítky projektů, které ságu tvoří je jasné, že některé jsou více a některé méně důležité pro celkový děj a právě to, které jsou ty nejpodstatnější specifikovala sama společnost Disney.

Z první fáze jsou to Iron Man, Thor, Captain America: První Avengers, Avengers. Ze druhé fáze Thor: Temný svět, Strážci Galaxie, Avengers: Age of Ultron a Ant-Man. Ze třetí fáze Captain America: Občanská válka, Doctor Strange, Avengers: Infinity War a Avengers: Endgame. 

Možná vás některé projekty překvapí, protože jste je nepovažovali za pro celkový děj Infinity ságy až tak podstatné, ale Disney došel toho názoru, že právě tahle dvanáctka patří k těm nejdůležitějším filmům. 

Pokud jde o budoucnost Marvelovského filmového universa, dočkáme se například další verze Fantastické čtyřky. Její premiéra není úplně blízko, je naplánována na 7. 11. 2024, nicméně se na ní už samozřejmě začíná pracovat a aktuálně bylo oznámeno, že má své scenáristy. Jsou jimi Jeff Kaplan a Ian Springer. Pánové nejsou zatím extrémně zkušeností, ale třeba bude tohle jejich velký zlom a konečně půjde o film Fantastická čtyřka s povedeným příběhem. 

Mimochodem, nedávno se začalo mluvit o tom, že Mr. Fantastica a Invisible Woman ve filmu ztvární Penn Badgley a Jodie Comer, ale kreativní šéf Marvelu Kevin Feige prohlásil, že zatím nebyl nikdo obsazen...

Zdroj: Disney+, Deadline, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat