Oblíbený představitel padouchů promluvil od odmítnutí Marvelem. A dalšímu dlouholetému členovi Avengers skončila smlouva

 


Komiksové střípky.

Nedávno vyšlo najevo, že se v seriálu Loki mohl objevit oblíbený představitel zloduchů Giancarlo Esposito, ale nakonec to nevyšlo. Nyní herec prozradil, co ho napadlo poté, když práci nedostal:

SOUVISEJÍCÍ: AVENGERS UŽ NEEXISTUJÍ NAZNAČIL ŠÉF MARVELU

"Následně jsem si pomyslel, že když jsem nebyl obsazen, bylo by skvělé, pokud bych se mohl objevit v marvelovském filmu, ne pouze v televizním seriálu, protože mám filmy velmi rád. Miluji samozřejmě i televizi, užil jsem si v ní skvělou jízdu s tím, že jsem v posledním roce točil čtyři seriály a rok předtím rovnou pět."

Jak se říká, jedny dveře se zavřou, další otevřou a Giancarlo doufá, že to platí i tentokrát. A určitě by se pro něj v některé filmové marvelovce našlo místo, je to vynikající herec. Není jasné, koho měl ztvárnit v Lokim, ale mluví se o jedné z variant Lokiho, což byly poměrně malé role a Giancarlo jistě utáhne na svých bedrech výraznější part, tak snad dostane šanci (už se o tom ostatně nějakou dobu spekuluje). 

Naopak, v případě jednoho herce, kterou už je dlouhou dobu součástí Marvelovského filmového universa vyšlo najevo, že mu se společností skončila smlouva. Řeč je o představiteli Jamese Rhodese/War Machinea herci Donu Cheadlovi. Ten bude k vidění ještě v seriálu Secret Invasion (premiéra někdy v příštím roce) a poté Armor Wars (premiéra zřejmě v roce 2024), ale není jasné, co bude dál:

"Mé smluvní roky v MCU skončily, takže teď je to o tom, zda něco bude znít jako zábava a nabídnou mi to, pak ano, jdeme do toho."

War Machine byl spíše vedlejší postavou (nicméně v Armor Wars bude ústředním hrdinou), ale musí se mu nechat, že některé jeho hlášky opravdu stály za to, takže by bylo fajn ho vídat dál. 

Zdroj: Murphy's Multiverse, Variety, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat