Thunderbolts: Sebastian Stan promluvil o svém návratu do role Winter Soldiera. Jak odpověď na to, zda jdou Thunderbolts hrdinové, nebo padouši?


 Bude k vidění v týmovce netradičních postav.

Na nedávné akci D23 bylo oznámeno to, které postavy uvidíme ve filmu Thunderbolts (premiéra 25. 7. 2024) a pro někoho bylo možná překvapením zjištění, že členem skupiny bude i Bucky Barnes/Winter Soldier v podání Sebastiana Stana. A právě ten o své účasti promluvil:

SOUVISEJÍCÍ: KDO BUDE TVOŘIT TÝM MARVELOVSKÝCH ANTIHRDINŮ THUNDERBOLTS

"Dobře, poslouchejte, tohle je můj druh lidí. Působí jako partička s problémy a o tom něco málo vím a jsem prostě opravdu rád, že jsem zpátky a hádám, že se připojím k týmu."

Pokud znáte komiksovou předlohu, tak víte, že Thunderbolts nejsou zrovna typičtí hrdinové, ale spíše antihrdinové, někteří dokonce padouši. Jak tomu bude v případě filmové verze?

"Je vždy zajímavé, kdy se vy jako členové publika musíte rozhodnout, zda jde o padouchy, nebo hrdiny. Ale myslím si, že to bude zajímavé, domnívám se, že to je na tomto filmu lákavé, to je na filmu netradiční. Dá se říct, že to odstartuje trochu ve stylu, 'Kdo je vlastně hlavní hrdina a kdo hlavní padouch...".

Zdá se tedy, že to bude poměrně nejednoznačné a postavy nebudou striktně černobílé, ale budou se pohybovat v morálně sporné zóně. A to opravdu zní lákavě. 

Zdroj: Extra, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat