Žlutý kostým Daredevila v seriálu She-Hulk si vyžádal přímo Marvel. Kdy bude k vidění Thor: Láska jako hrom na Disney+. A odlišný vzhled Gorra


 Komiksové střípky.

Jak už víme, v seriálu She-Hulk: Neuvěřitelná právnička se vrátí Daredevil (Charlie Cox), ale nejen to, představí se ve žlutém kostýmu, který fandové komiksů dobře znají. A podle tvůrkyně seriálu Jessicy Gao to byl požadavek Marvelu. Jessica prozradila, že většinou měli volné ruce, ale v případě Daredevila tomu bylo jinak:

SOUVISEJÍCÍ: SHE-HULK ČELÍ ZATÍM NEJINTENZIVNĚJŠÍMU REVIEW-BOMBINGU

"Jednu věc, nad kterou jsem neměla kontrolu byl kostým. Přesně věděli, jak chtějí, aby kostým vypadal."

A dá se tušit, že to není jen proto, že by šéfové Marvelu měli žlutou barvu jako oblíbenou. Další díl She-Hulk bude k vidění 25. 8. 2022.

Pokud vás zajímá, kdy bude k vidění jiný marveloský projekt a to Thor: Láska jako hrom (2022), respektive, kdy bude k dispozici na streamovací službě Disney+, pak zní odpověď 8. 9. 2022. Nebudeme tedy muset čekat příliš dlouho. 

Kromě toho se objevil další nepoužitý návrh vzhledu hlavního padoucha Gorra (Christian Bale), který se více blíží komiksové předloze. Autorem této podoby je John Staubart

Zdroj: Lifehacker, Twitter, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat