Batgirl: Režiséři chtěli získat záběry ze zrušeného filmu. Mají smůlu, film není k nalezení

Studio se zřejmě snaží docílit toho, aby se na film "zapomnělo".

Nedávno vyšla najevo překvapivá zpráva a to, že Warner Bros. Discovery zrušilo premiéru filmu Batgirl, přestože se nacházel v postprodukci a stál skoro sto milionů dolarů. Ovšem, šéfové studia prý nebyli spokojeni se stylem komiksové podívané, který neodpovídal tomu, co chtěli a projekt dostal stopku. 

Ovšem, pokud jste doufali, že se přece jen někdy dostane na veřejnost, asi k tomu nedojde. Podle nových informací chtěli režiséři Batgirl Bilall Fallah a Adil El Arbi získat záběry z filmu, ovšem to nevyšlo. Důvod vysvětlil Fallah:

"Ne, nemáme nic. Adi mi zavolal a řekl mi, 'Jdi do toho! Natoč vše na telefon!' Přihlásil jsem se na server... vše bylo pryč. My na to, 'No k*rva! Nemáme k dispozici [ani scény] s Batmanem."

Je samozřejmě možné, že Warner Bros. Discovery má někde hluboko v trezoru další zálohu, ale zdá se, že se snaží za každou cenu zabránit tomu, aby někdy film spatřil světlo světa.

Tvůrci pak dodali, že jim bylo řečeno, že problémem nebyla kvalita jejich režie ani herecké výkony, ale Batgirl nepasovala do plánů nového vedení a přestože byla v postprodukci, ještě zbývalo dost práce, která by nebyla levná a studio chtěl také ušetřit (což zní zvláštně v případě zrušení dotočeného filmu za 90 milionů dolarů...).

Zdroj: The Direct, Warner Bros. Discovery/DC Films (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat