Upoutávka na pátou řadu Cobra Kai. Seriál o Wednesday z Addamsovy rodiny. A krvavou podívanou od Guillerma del Tora

Trailerové střípky.

Z malého nenápadného projektu Cobra Kai se vyklubal výtečný seriál, který díky tomu, že se přesunul z YouTube na Netflix získává (a to zaslouženě) čím dál více fanoušků. Dobrou zprávou je, že se 9. 9. 2022 dočkáme už páté řady a podle upoutávky to vypadá, že rozhodně nesundá nohu z plynu.


Každý člen rodiny Addamsových je natolik zajímavý, aby utáhl na svých bedrech vlastní sérii. A to platí i pro Wednesday Addams. Právě té dal šanci Netflix a její série bude k vidění na podzim. Hlavní role se ujme Jenna Ortega (původní představitelka Wednesday Christina Ricci ale bude také k vidění, byť jako jiná postava). Tady je upoutávka a vypadá krásně ujetě. 


Velmi bizarně působí i trailer na minisérii hororových jednohubek Guillermo Del Toro’s Cabinet of Curiosities. Premiéra je naplánována na 25. 10. 2022 a těšit se můžeme na kolekci různých příběhů od odlišných tvůrců. 


Vcelku zajímavě vypadá i seriál I Used to be Famous o členovi boybandu, který se snaží oživit svou zašlou slávu a narazí na někoho nečekaného, kdo by mu s tím mohl pomoci. Premiéra se odehraje 16. 9. 2022.

 

Zdroj: Netflix (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat