Mark Ruffalo chce natočit World War Hulk a věří, že pátí Avengers budou pecka


 Představitel Hulka by chtěl svou sólovku.

Nedávno se objevily zprávy, že by se příští rok mohla vrátit práva na Hulka Marvelu. Aktuálně je drží společně s Universal Pictures, což znamená, že Marvel nemá plný dohled nad sólovkami Hulka, ale jak bylo řečeno, mělo by se to změnit. 

A mnozí tak doufají, že Hulk dostane další vlastní film, tentokrát plně pod kontrolou Marvelu. Například by rádi viděli adaptaci skvělé komiksové zápletky World War Hulk, která se zaměřuje na situaci, kdy Illuminati usoudili, že je Hulk příliš nebezpečný, vyhnali ho do vesmíru, ale během nehody došlo ke smrti Hulkovy těhotné ženy a Hulk se rozhodl pomstít (asi netřeba připomínat, že určité prvky z World War Hulk a navazující Planet Hulk už byly ve filmových marvelovkách použity).

Pokud by měla vzniknout filmová verze, představitel Hulka Mark Ruffalo by do toho šel. Prohlásil, že kdykoliv ho budou chtít, jen připraven. 

Kromě toho se herec vyjádřil k pátým Avengers s podtitulem The Kang Dynasty. Přestože se kreativní šéf Marvelu Kevin Feige nechal slyšet, že pátí a šestí Avengers nebudou větší jen proto, aby byli větší, Ruffalo věří, že to bude epická podívaná:

"No bude těžké překonat Endgame, ale pokud něco vím o Kevinovi a Marvelu, bude to opravdu neuvěřitelné. Bude to pořádná pecka."

Škoda, že si na tu pecku ještě počkáme. Odehraje se 1. 5. 2025. 

Zdroj: Entertainment Tonight, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat