Představitel Flashe se veřejně omluvil a zahájil léčbu

 


Ezra Miller si sype na hlavu. 

V poslední době se začaly vršit obvinění týkající se chování Ezry Millera. A to není něco, po čem filmová společnost Warner Bros. Discovery touží. Údajně tak svolala krizovou schůzi, kde se šéfové firmy dohodli na tom, že sólovka Flashe sice půjde do kin, ale ostatní případně projekty s Flashem budou odloženy na neurčito.

Následně se začalo mluvit o tom, že ani sólovka Flashe to nemá jisté a objevily se zprávy, že Warner Bros. Discovery zvažuje tři různé scénáře a to zrušení filmu/uvedení filmu, veřejnou omluvu Ezry, který se podrobí psychiatrické léčbě a jeho minimální zapojení do propagace filmu/uvedení filmu, ale bez zapojení Ezry do propagace (což měla být možnost v případě, že se herec neomluví). 

Nakonec to vypadá, že platí možnost B, protože Ezra vydal veřejnou omluvu:

"S tím, že jsme si aktuálně prošel intenzivní krizi, jsem pochopil, že trpím komplexními mentálními problémy a začal jsem s léčbou. Chci se omluvit všem, které znepokojilo mé předchozí chování. Jsem odhodlán odvést nezbytnou práci, abych se vrátil do zdravé, bezpečné a produktivní etapy mého života."

Jestli omluva a léčba budou dost, aby se situace uklidnila, to se teprve uvidí, ale s ohledem na to, že první reakce na Flashe byly údajně nadšené, by byla škoda, abychom neměli šanci film vidět. Na druhou stranu, Warner Bros. Discovery nemá problém zrušit drahý a téměř hotový projekt, o čemž svědčí nedávno "odpískaná" Batgirl.

Zdroj: Variety, DC Films/Warner Bros. (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat