She-Hulk: Obavy nebyly na místě, podle recenzentů je seriál to nejzábavnější od Marvelu


 První názory jsou venku. 

Pokud jde o seriál She-Hulk: Neuvěřitelná právnička (premiéra 17. 8. 2022), šířily se zvěsti o tom, že natáčení provázejí zmatky a obecně je projekt jedním velkým chaosem. Ale i kdyby to byla pravda, na kvalitě se to zřejmě neodrazilo.

SOUVISEJÍCÍ: V SHE-HULK SE OBJEVÍ NĚKDO, KDO CHCE BÝT NOVÝM TONYM STARKEM

Novináři měli možnost zhlédnout první čtyři epizody a zavládlo velké nadšení. To pramení například z toho, že je, jak bylo už v minulosti upozorněno, seriál plnohodnotnou komedií a byl to dobrý krok. Scénář je napsaný chytře, je zábavný a zbytečně natlačí na dramatické momenty, naopak soustředí se na odlehčenou a svěží atmosféru. Humor podle novinářů funguje a podle některých jde o zatím to nejzábavnějších, co Marvel Studios nabídnuly.

Co jistě potěší je to, že je She-Hulk plná odkazů na další projekty a postavy a nechybí spousta překvapení a cameo rolí. Samozřejmě nebylo prozrazeno, na koho se máme těšit, ale podle všeho budou fandové nadšení. Dokonce se prý dočkáme odpovědí na různé otázky, které si už nějakou dobu pokládáme. 

Asi nejvíce chvály míří na obsazení, speciálně pak na Tatianu Maslany v roli Jennifer Walters/She-Hulk. Není to asi překvapením, herečka už v minulosti dokázala, že má rozhodně talent a zazářila i tentokrát, což je z oslavných reakcí patrné.

Jediná výraznější kritika míří na speciální efekty, které některým úplně nesedly, ale není to taková hrůza, aby to vysloveně kazilo zážitek. 

Zdá se tedy, že přestože She-Hulk nejdříve působilo jako hodně riskantní projekt, vyšlo to na výbornou a diváci se mohou těšit na odlehčenou podívanou s fungujícím humorem a výtečným obsazením. 

Zdroj: CBM, Marvel Studios/Disney+ (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat